שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/10/2011 | 18:40 | מאת: מישהי

אני אספר בקצרה.. עד לפני שנה בערך שקלתי 78.6 קילו.. עד שלקחתי את עצמי ביידיים ובמשך שנה יחד עם פעילות גופנית וארוחות מסודרות הצלחתי לרדת 22 קילו לפני חצי שנה בערך הכרתי בחור.. ובעקבות זה התחלתי להזניח את האימונים וכמעט לא הולכת לחדר כושר.. באוכל אני דיי בסדר למרות שלפעמים יש לי נפילות פה ושם שאני אוכלת טיפונת יותר יש לציין שאני בחורה שנשקלת באופן יומי.. כל בוקר.. כשאני חוזרת מהעבודה.. ולפני השינה לפני כחודש התחלתי להרגיש שאני משמינה למרות שזה לא ממש ככה.. ומאז כמעט באופן שבועי ויומי קורה שאני מקיאה אחרי כל ארוחה אני רוצה לצאת מההרגשה הדפוקה הזאת.. כי אני יודעת שאני לא שמנה אבל אני מפחדת.

05/10/2011 | 23:49 | מאת:

ההתעסקות היומיומית באוכל ובמשקל אינה רגילה אצל אדם בריא אין ספק שאת בבעייה ואני חושבת שכדאי ללכת לטיפול אצל פסיכולוג המטפל בהפרעת אכילה וכמה שיותר מהר לפני שההקאות ייצאו משליטתך ואת תשאבי חזק לתוך המחלה. זו לא בושה לבקש עזרה.