צו ראשון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

02/10/2011 | 17:51 | מאת: רחלי

בעו מספר ימים יש לי צו ראשון, והבנתי שבנות אשר שוקלות מתחת ל50 מוגדרות כ"תת תזונה" ומקבלות פרופיל 60. אני סובלת מהפרעות אכילה כבר מעל לעשר שנים , אך מעולם לא טופלתי אצל פסיכיאטר או פסיכולוג בצורה רשמית , כך שאין לי מסמכים או מרשמי תרופות המעידים על מצבי. בצו הראשון שנשלח לביתי לא סימנתי שאני סובלת מהפרעות אכילה, אך התייעצתי עם מספר אנשים שאמרו כי כדאי לי בצורה זו או אחרת ליידע את הצבא על מצבי.. מה עלי לעשות? אני אובדת עצות.. תודה

05/10/2011 | 23:46 | מאת:

חשוב שתיידעי את הצבא במצבך. חשוב להקדים תרופה למכה כי אחר כך אם יהיה או יקרה משהו הצבא לא ירצה להכיר בכך ויסרב לעזור.הצבא הוא מסגרת לא קלה ואת עלולה לחוות משבר כזה או אחר ולכן חשוב שהאנשים שנוגעים בדבר יהיו מודעים למצבך.

05/10/2011 | 23:47 | מאת:

ישנם מצבים שבהם במצב קריטי לא ירצו לקחת סיכון ולגייסך אז קחי זאת בחשבון למרות שכיום מגייסים גם בנות עם הפרעות אכילה תלוי עד כמה חמור מצבן.