לאורלי פוקס

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/09/2011 | 18:37 | מאת: אובדת

אני מוסיפה הודעה חדשה, כדי להיות בטוחה שתראי את התגובה שלי. האמת שהתגובה שלך די הלחיצה אותי. אין ספק שיש לי בולמיה?? בולמיה לא מוגדרת כהפרעת אכילה, שבה מכניסים לגוף כמויות גדולות של אוכל, ואחר כך מבצעים פעולת "היטהרות"??? אני לא מקיאה אחרי בולמוס כזה, ומעולם לא הקאתי. אז מדוע זה נחשב בולמיה?? גם אי אפשר להגיד שאני צמה אחרי בולמוס, אני כן אוכלת.. חוץ מזה, כמעט ואין יום שעובר בלי שאני אוכלת כמויות כאלה, כך שאני כבר לא יודעת עד כמה זה בולמוס בלתי נשלט או הרגל שסיגלתי לעצמי, כלומר הרסתי את הרגלי התזונה שלי... אשמח לקבל תגובה, ותודה על ההתייחסות

01/10/2011 | 20:11 | מאת:

אובדת יקרה, לא היתה לי שום כוונה להפחיד וזו לא מטרת הפורום אך אני באה להאיר את עינייך לעובדה שאת בבעיה ולמרות שאת יודעת או לא אין ספק שאת במקום מסויים נמצאת בהכחשה למצבך או שאינך מודעת לחומרת המשחקים הללו עם גופך. ברצוני לומר לך כאמא עצרי זאת חבל חייך עוד לפנייך, מדוע לבזבז כל כך הרבה אנרגיות על אוכל וקלוריות ולהקיא. אוכל זה חלק מהנאת החיים ואם את אוכלת והולכת להקיא ישנה סיבה לכך וכדאי לטפל בסיבה שבגללה את שם ולא להמשיך הלאה בסדר היום. טפלי בעצמך את נשמעת בחורה מאוד מאוד חכמה ונבונה, עצרי זאת.