חוסר יכולת להקיא

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/09/2011 | 15:10 | מאת: אשפתה

פעם ראשונה בפורום הזה...קצת בפאניקה. אני בת 24. חיה עם בולמיה כבר 8 שנים. לאחרונה חזרתי להקיא אחרי תקופה של כמה חודשים שעשיתי את זה לעתים רחוקות מאוד. וביומיים האחרונים אני לא מצליחה, ונראה לי שמשהו לא בסדר. רפלקס ההקאה שלי כבר דיי דפוק וזה קשה גם ככה, אבל עכשיו האוכל פשוט לא יוצא, ואני מרגישה לחץ בחזה וכאילו משהו תקוע לי בוושט. נראה לי משהו לא בסדר, זה אף פעם לא קרה. למישהו זה קרה? למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

01/10/2011 | 20:08 | מאת:

יקירתי אין לי תשובה לתת לך וגם היה לי בטח ובטח לא הייתי נותנת לך עיצת אחיתופל. העיצה היחידה שאני יכולה לתת לך זה לכי לטיפול. אין ספק ש"דפקת" לעצמך את המערכת והמערכת אינה מטומטמת ויש לה מנגנוני הגנה שמנסים להתנגד לנזק שאת עושה לגופך. עצרי זאת כל עוד את יכולה לפני שיהיה מאוחר מדי.