בעיות אכילה אבחון וטיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/08/2011 | 23:17 | מאת: עוז

שלום ניסיתי דרך האתר בפורום למצוא את התייחסותך לגבי מוקדים העוזרים לטיפול ואבחון בבעיות אכילה אצל נוער ללא תשלום.(אני גר באזור ירושלים או סביבתה) ללא הצלחה. אשמח אם תעזרי לי בעניין תודה רבה .

14/08/2011 | 12:07 | מאת:

היי עוז ישנם מספר מקומות השאלה בן כמה אתה אתה יכול לפנות דרך הקופה יש בכל אזור מרפאה להפרעות אכילה בקהילה, יש מרפאה בבית החולים שניידר, ישנם מקומות כמו אגם, ושחף אין ספק ששם תוכל להיות מאובחן בבעיות אכילה ולקבל מענה ופתרון לבעייתך. לגבי ירושלים אני יודעת שיש מרפאה בבית החולים הדסה ושמעתי עליה דברים טובים מאוד. נסה שם לא יודעת איך בדיוק מגיעים אבל אין ספק שדרך 144 תוכל להשיג את הטלפון ולשאול ישירות את המחלקה עצמה או בקופת החולים שלך