אור בקצה המנהרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/08/2011 | 09:43 | מאת: טל

שלום לכולם, מזמן לא כתבתי ובאמת אני רוצה לתת כח לכל מי שרוצה להחלים מבולמיה או אכילה כפייתית ובכלל הפרעות אכילה, כפי שכתבתי בזמנו אני נמצאת בטיפול לאחר שנים של בולמיה ואכילה בלתי נשלטת ומאז שאני בטיפול אצל אורית (המטפלת שלי מהקריות) אני ממש מרגישה מצויין, הנה אני כבר לא יודעת מה זה להקיא תקופה ארוכה, אני לומדת לשלוט באוכל שלי ולא להיפך, אורית מחדירה בי מוטיבציה וגורמת לי להעריך את עצמי בצורה נכונה ולהבין שלא הכל סובב סביב המראה והאוכל, אל תרימו ידיים ואל תוותרו לעצכם אפשר להצליח, גם אם יש הרבה נפילות בדרך

10/08/2011 | 09:51 | מאת:

טל יישר כוח וכל הכבוד לך על אומץ הלב ועל העובדה שאת בדרך לצאת מזה. אין ספק שזה לא מובן מאליו ודורש המון כוחות נפש ויותר מזה כל הכבוד על הרצון לעשות שינוי ולצאת מתהום הזו. ספרי לאנשים כמה חשוב הרצון לעשות שינוי כי מבלי הרצון לצאת מזה לא יוצאים מזה. אמנם יש עליות וירידות אך מכל נפילה לומדים לקום ורק צומחים וגודלים. ושוב שאפו מורידה בפניך את הכובע.

10/08/2011 | 21:02 | מאת: טל

אורלי הי, תודה רבה על תגובתך המחממת את הלב, הלואי שגם אחרות יגיעו למצבי....