האם אני בדרך לאנורקסיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/07/2011 | 19:09 | מאת: מאיה

היי אני רווקה בת 33, גובה 160 בד"כ היה לי גוף מלא, בריאה, אוהבת לאכול ויש לי תאבון. בשלושת השנים האחרונות עברתי לגור לבד, כאשר אני לא מכבידה לקנות אוכל ומצרכים, ויש לי אורח חיים עמוס ומלא, כך שאיןמ לי זמן טוב לאכול או חברה לארוחות. התחלתי לאבד משקל לאט לאט, ירדתי מ 68 ק"ג ל 57 היום, לא היה קשה בכלל וקרה ללא תכנון. אני שמחה שירדתי במשקל, אך מדאיג אותי שאני לא מרגישה רעב, לפעמים אני אוכלת דבר ראשון אחרי 6 בערב, מנסה להזכר אם אכלתי משהוא היום או לא ואז אני אוכלת במכוון כי אני יודעת שזה לא טוב. עצם העובדה שהגוף שלי לא מדבר או מתלונן למרות שזה בעייתי מדאיג אותי, אנשים התחילו לשאול אותי אם יש לי נטיה לאנורקסיה, עשיתי בדיקות גם כן, והיה ברור שרב הערכים של הויטמינים והמינרלים נמוכים אך לא מתחת לגבול. יש לי חשש שאני אתדרדר לאנורקסיה

31/07/2011 | 00:33 | מאת:

מאיה יקרה אין לי ספק כלל שאת מהלכת על חבל דק על פני תהום עמוקה ואם תמשיכי כך מהר מאוד תפלי מהחבל לתהום כל כך עמוקה שממנה יהיה קשה לצאת. הפרעות אכילה או ליתר דיוק אנורקסיה הם לא משחק ילדים. אל תשחקי עם החיים שלך. אם ישנם בעיות תפתרי אותם ואל תברחי מהם בריחה זה לא פתרון. אולי כדאי שתנסי ללכת לקצת שיחות ולעשות קצת סדר בדברים ייתכן וזה יעזור. אל תשאירי דברים כך כי כפי שאני רואה זאת את באמת על סף תהום עמוקה וחבל.