ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/05/2011 | 21:45 | מאת: רינה

שלום אני בת 19 מטר 75 .שוקלת 51 המשקל שלי ירד.. הבעיה שאין לי נטייה להשמנה... האם יש פיתרון ??

28/05/2011 | 21:47 | מאת:

אם הירידה במשקל אינה נובעת מדיאטה או הרעבה סימן שיש לך גנטיקה טובה וחילוף חומרים טוב ואשרך שכך. השאלה האם באמת לא ירדת במשקל כי החלטת לא לאכול.

28/05/2011 | 23:17 | מאת: רינה

דווקא אני מקפידה לאכול טוב..וזה לא שיש לי בעיה של אוכל.. אבל לפעמים אוכלת מלא שטיות.. וזה גם גנטי אצלי במשפחה ..שאין להם נטייה להשמנה.. הבעיה שאני רוצה לדעת איך להשמין..כי אין לי תפריט שאומר לי איך לאכול נכון..