לא רוצה להיות שמנה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

24/04/2011 | 18:39 | מאת: סוזן

אני כל כך מפחדת. כל כך כל כך מפחדת! מפחדת שבעוד איזה שבועיים אני יעלה על המשקל ויראה שלבסוף הגעתי למשקל שתמיד פחדתי ממנו, המשקל שהיה המשקל שלי לפני שנהייתי אנורקסית. המשקל שבגללו הכל התחיל. אני כל כך מתביישת לכתוב אותו, כי אז כולם ידעו שפעם שקלתי כך וכך, ושעוד שנייה אני שוב ישקול ככה! אמאלה!! אני לא רוצה לחזור למה שהייתי פעם, לא רוצה שוב להיות שמנה!!

27/04/2011 | 22:50 | מאת:

סוזן יקרה את צריכה להבין שלאנשים לא מעניין אם את שוקלת קילו יותר או פחות אנשים אוהבים אותך בגלל מי שאת ולא בגלל המשקל שלך זה משהו אצלך בראש ובמחשבה. את חייבת ללכת לטיפול כי בלי טיפול לא תצאי משם. שאלת את עצמך פעם למה טוב לך המראה האנורקטי? למה חשוב לך להיות כזו רזה? מה כל כך יפה בזה? להיות שדופה זה יותר יפה? אני לא חושבת. אישה או בחורה צריכה להיות קצת עגלגלה פה ושם. את חייבת ללכת לטיפול ולהבין שהבעיה היא בעיניך ולא בעיני אחרים.