התייעצות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

14/04/2011 | 22:43 | מאת: **חמודה**

היי לכולן, אני צריכה התייעצות: הייתה תקופה קצרה שהייתי מקיאה ואח"כ ביקשתי לראות קב"ן בבסיס. הקב"נית פגשה אותי לאיזה 2 פגישות והיא די אמרה לי שאין לה כ"כ זמן והיא גם לא כ"כ מתמחה בנושא הזה והיא יכולה להפנות אותי למטפלת בתחום הזה במרפאת חוץ. בקיצור היא די נפנפה אותי, אני לא ממש נלחמתי על לפגוש מישהו מקצועי והסיפור נגמר-גם של ההקאות אגב. כבר מלא זמן שלא עשיתי שום דיאטוה או הקאתי, אבל כמובן שאני שונאת כל חלק בגוף שלי, וגם חשבתי לחזור להקיא לאחרונה אבל אני לא באמת אחזור. פתאום אתמול הקב"נית שלחה מייל ורשמה תאריכים שבה אני אפגוש אותה- כל יום רביעי פעם בשבועיים באותה שעה. וזה ממש פתאומי אחרי שלא דיברנו איזה שלושה או ארבעה חודשים הייתי בטוחה שהיא בכלל שכחה ממני. השאלה אם היא לזרום עם זה וללכת, או שלא- כי אני גם כבר לא מקיאה ולא עושה לעצמי שומדבר מזיק אחר, גם כי זה נורא תקוע לי כי יש לי דברים לעשות וכשאני עם חיילים (אני מפקדת) אז זה בעייתי לעזוב אותם ככה באמצע היום. כמובן שאם נורא רוצים אז אפשר לפנות ביום איזו שעה וללכת. השאלה אם כדאי, אם אני באמת יצטרך את זה? אם זה בכלל יעזור לי? כי כרגע חוץ מלשנוא את עצמי אני לא עושה שום דבר חמור. מה אומרות?

22/04/2011 | 23:41 | מאת:

יקירתי אני ממליצה לך כן לזרום עם הקב"ן ולהגיע אליה. אני חושבת שאת צריכה שיחות וללמוד לאהוב ולקבל את עצמך מחדש מה ששכחת כבר מזמן. את אמנם לא מקיאה ולא עושה שטויות אך הבעיה לא קיימת והיא עלולה לפרוץ בכל משבר כי היא שם והיא לא טופלה באמת. לכי על זה ונסי אין לך מה להפסיד אולי רק תרוויחי.