HELP ME

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

31/03/2011 | 13:28 | מאת: טליה

שלום, אני בת 32 אמא לשלושה ילדים, אושפזתי בעבר בהפרעות אכילה אנורקסיה+בולמיה...קשה לי אני מקיאה כבר הרבה זמן בסוד, נאבקת עם עצמי ועם המשקל נראית נורמלי ומרגישה זוועה. הקאות יומימיות שמשולבות בחיי היומיום עם טיפול בקטנים. זקוקה לעזה באיזור השרון, את האמת די מיואשת מטיפול פסיכולוגי,,עברתי כ"כ הרבה ושום דבר לא עזר כנראה. לא טוב לי. אני עצובה, לחוצה ומרגישה נורא שמילים לא יכולות לתאר. בבקשה אודה לעזרתך

02/04/2011 | 23:15 | מאת:

טליה יקירתי אני קוראת את דברייך וליבי נחמץ בקירבי. אין דבר יותר גרוע מאמא שנמצאת במצב נואש ולא יכולה לטפל בילדיה בגלל מצבה. יקריתי את חייבת לקחת עצמך לידיים ולקבל טיפול. אני יכולה להמליץ על נורית מכפר סבא שהיא מטפלת כבר 14 שנה בהפרעות אכילה בכל הגילאים. היא מדהימה. היא היתה בעצמה חולה בהפרעת אכילה ויצאה מזה ואז למדה כדי לעזור לאחרים. לכי אליה היא תעזור לך והיא מדהימה שאין מילים לתאר. הטלפון שלה 097454950