שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/03/2011 | 23:05 | מאת: אלמוני

שלום, חברה שלי אומרת שהיא אוכלת בערך כ-500-700 קלוריות ביום. אך בכל זאת היא טוענת שהיא לא מרזה ותאמת שזה נראלי נכון. בדקתי על זה המון ואומרים שבשואה הי אוכלים ב-800 מה שלא נרליא הגיוני כלל. אז בקיצור אני רוצה להגיד לה למה היא לא מצליחה להרזות למרות תפריט הקלוריות המצומצם.

16/03/2011 | 12:45 | מאת: מולאן

וחברה שלך עוד יותר בקצב הזה היא לא רק תאכל כמו בשואה היא גם תיראה כמו אחת מהשואה ואולי גם חלילה תסיים כמו הרבה שהיו בשואה -מוות מרעב וסתם לפרוטוקל בשואה היו מתים (תרתי משמע) לאכול 800 קל' באיזה סרט אתה היו נותנים להם משהו כמו 114 קל' ליום תוך כדי ביצוע ניסוי למציאת כמות האנרגיה(קלוריות) הקריטית לקיום אותי מעניין לדעת האם אתה יודע שמה שחברה שלך עושה גובל (ויכול שכבר מזמן הגבול הזה נפרץ) בהפרעת אכילה נראה לי שאתה יודע אחרת לא היית בוחר דווקא בפורום הזה...חשבתי שאתה בא לחפש מענה לבעיה של חברה שלך ובעצם אני רואה שאתה משתף פעולה בסך הכל. ומאיפה הבאת את הדוגמה ההזויה עם השואה זה מה שאתה מאחל לה? אני מאוד מצטערת שאני מרגישה צורך להגיב בכזו תוקפנות אבל תאמין לי שזה בא מתך אכפתיות אחרת לא הייתי משקיעיה זמן בלהגיב יכולתי לסנן איזה קללה לעצמי ולהמשיך הלאה אבל אני לא יכולה להתעלם! ההודעה שלך זועקת לתגובה, גם אם תגובת נאצה אבל חייבים להגיד על זה משהו כי בטח אתה לא היחיד ולנו בנות ה ה"א זה לא תורם בכלל אם חברה שלך רוצה לרדת במשקל שתעשה ספורט ותאכל פחות, אם היא פשוט רוצה להעלם שתלך לטיפול- בכל מקרה אין לך שום זכות לדרדר אותה למדרון הזה

16/03/2011 | 18:34 | מאת:

ידיד היקר אתה מבין שאתה שותף לרצח כי אתה הורג את חברה שלך במו ידיך אתה מבין את המשמעות של 500 קלוריות ביום מה היא ילדה בת 5 החברה שלך? זה נראה לך שפוי שהיא תאכל רק 500 קלוריות ביום? אתה אוהב את המראה של האנשים המסכנים בשואה שנראו ככה בעל כורחם איך אתה בכלל משווה ואם לזה אתה שואף אז משהו באמת לא בסדר פה תלך לקבל טיפול האם זה מה שאתה באמת רוצה שחברה שלך תמות ברעב? צר לי שאני מגיבה ככה בכעס כמו ידידתי מולאן אבל לא נראה לי שאתה מבין על מה אתה מדבר. 500 קלוריות זה גזר דין מוות בהרעבה