שוב..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/03/2011 | 20:49 | מאת: לולה

חזרתי להקיא אחרי כמעט שנתיים שהאצבעות שלי לא נטחבו לתוך גרוני.הייתי בטוחה שזה נגמר,שזה מאחורי לנצח.ועכשיו הכל חוזר כיאלו אף פעם לא הפסקתי..תחושת ההקלה שאחרי והנשימה לרווחה,תחושת הגועל שמתלווה להקאה..הכל פשוט הכל חזר אלי. מה לעשות?אני ממש לא רוצה בזה שוב..

10/03/2011 | 19:25 | מאת:

לולה יקירה תחשבי טוב למה חזרת לשם מה גרם לך לפול שוב? ממה את מפחדת כל כך וממה את בורחת? שוב אני אומרת כל הזמן שהפרעות אכילה זה טיפול בנפש. צריך לטפל בשורש הבעיה. גם לך כמו לזו לפניך אני אומרת לכי לטיפול בשיחות, הוציאי את מה שחונק אותך וגורם לך לרצות להקיא דברים מתוכך אני מניחה שיש סיבה שזה לא מכלום.נסי שווה ללכת לטיפול כבר יצאת מזה פעם אך את חייבת לקבל כלים נכונים כדי לדעת לפול ולקום ולא לפול ולפול עוד יותר עמוק לבור שהמחלה כורה לך.