עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/03/2011 | 16:42 | מאת: טל

היי אורלי, אני זוכרת שבאת להרצאה בבית ספר שלי (אורט בנימינה) שבוע אחרי שהלכת נכנסתי לתוך ההפרעות אכילה, וכרגע אני יורדת ועולה ובעיקר נלחמת עם עצמי. אני רוצה לרדת בדרך בריאה, אבל אני לא מצליחה, איך אני יכולה להתמודד עם זה? אני לא רוצה להיכנס למעגל צומות והקאות שוב, אבל אני לא בטוחה אם אני יכולה, אני פשוט נגעלת מעצמי.

10/03/2011 | 19:23 | מאת:

טל יקירתי אני בטוחה שלא בגללי נכנסת לשם אלא כי כבר כנראה היית שם בתוך המחלה. אם שמעת את ההרצאה שלי הבנת בטח שלא כדאי להיות שם ואפשר גם אחרת. את חייבת ללכת לטיפול בשיחות אצל מישהו שהמומחיות שלו הפרעות אכילה. אל תגררי את הזמן כי ככל שהזמן עובר נכנסים לשם יותר ויותר. איך אפשר לחיות ככה ולבזבז כל הזמן את האנרגיה על האוכל והקלוריות זה ממש לא חיים זה מוות לנפש. לכי טפלי בעצמך אל תשאירי דברים ככה יש אנשים מקצועיים שיכולים לעזור לך. את צריכה ללמוד לאהוב ולקבל את עצמך מחדש ולא לשנוא את עצמך וכן ללמוד להתמודד עם קשיים ופחדים ולהתמודד עם מה שהכניס אותך מלכתחילה למחלה. אני בטוחה שעם טיפה רצון שלך ועזרה תצאי משם.