עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

03/12/2010 | 21:22 | מאת: אנורקסית מיואשת

אני כבר שנה בטיפולים והטיפול הפסיכולוגי ממש לא עוזר והמצב הנפשי שלי רק מחריף, תוכלי אולי להמליץ לי בבקשה על פסיכולוג שמתמחה באנורקסיה? מודה לך מראש

04/12/2010 | 11:50 | מאת:

יכולה להמליץ לך על נורית המדהימה. אם תרצי תכתבי לי למייל [email protected] ואוכל לתת לך טלפון אני לא יכולה להמליץ על מי שאני לא מכירה אלא רק מי שאני מכירה ויודעת מה טוב. נורית מטפלת בעצמה כבר 14 שנה בהפרעות אכילה והיתה בעצמה שם עד גיל מאוחר כך שהיא בעלת ידע לימודי ובעלת ניסיון כי היתה שם בעצמה