פריזמה תרופה להפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/09/2010 | 19:22 | מאת: אiרי

היי אורלי בקרתי אצל פסיכיאטרית להפרעות אכילה והיא המליצה לי לקחת כדור שנקרא פריזה /פרוזק מה את יכולה להגיד לי על הכדור והטיפול בו ? אשמח לתשובה

17/09/2010 | 10:15 | מאת:

אורי שלום, פריזמה הוא כדור שניתן בהרבה מצבים של הפרעות אכילה או ממצבי רוח וכאלה, גם בתי בזמנו שהיתה חולה באנורקסיה קיבלה פריזמה זה אמור לסדר את מצבי הרוח שהם משתנים והרבה פעמים נמצאים בדכאון בגלל שיבוש כל מערכות הגוף וגם כתוצאה מחוסר סרוטנין. פריזמה במינון נמוך לא יכול להזיק שלא עלינו גם במקרה של חולי סרטן לפעמים מקבלים פריזמה למצבי הרוח ולכן יש באפשרותך לקרוא עוד באינטרנט על הפריזמה ולקבל עוד מידע.אני לא רופאה ואני לא יכולה להגיד אם זה טוב או לא רק אני יודעת שנעשה בו שימוש בפריזמה במקרים כאלה וזה לא יכול להזיק במינון נמוך.