דם בהקאה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/09/2010 | 16:40 | מאת: **חמודה**

היי אורלי, או כל אחת אחרת שיכולה לעזור לי לאחרונה בזמן הקאות יוצא דם. בהתחלה חשבתי שאולי שרטתי משהו עם הציפורניים אבל זה חוזר שוב בכל הקאה. יורד מעט מאוד דם אבל זה קצת מטריד אותי.. מישהו יודע מה זה? למה זה קורה? תודה

17/09/2010 | 10:12 | מאת:

יקרה שלי דם בהקאה הוא לא סימן טוב הוא סימן עבורך שמשהו לא בסדר ואת חייבת להפסיק לדחוף אצבעות ולהקיא לפני שדברים ידרדרו עוד. זה יכול להעיד על אלףואחת דברים אולי פצע בקיבה או בתריסריון אולי פצע בוושט באמת כתוצאה מדחיפת האצבעות כדי להקיא את חייבת לבדוק ממה זה נובע ולעצור את זה כמה שיותר מהר. אני יודעת שזה לא קל אבל לכי לטיפול כי הקאות זו התמכרות כמו כל ההתמכרויות האחרות.