אבדתי ענין בשמירה על המשקל וזה גורם לי גם לדיכאון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/08/2010 | 11:39 | מאת: נוגה

בס"ד אני בחורה מאוד שמנה בסביבות המאה קילו, שנים שאני שומרת, אבל כבר אבדתי מזה חשק וענין כי זה לא הולך לי וכיוון שאני משמינה אני בדיכאון זה מעין מעגל כזה, של השמנה הרזי'ה ושוב השמנה ודיכאון, בקיצור כבר אבדתי ענין בדבר הזה, מה עושים? במיוחד כשאני יודעת שהדיכאון שלי הרבה יותר גדול בגלל השומן.

16/08/2010 | 16:13 | מאת: אנייייייי

אני אגיד לך מה........... אני לא שמנה בכלל . אבל יש לי התקפי אכילה ואני תמיד שומרת אח"כ חוזרת לנורמה. תודה לאל אני בסדר עכשו הכי חשוב זה לא ליפול !אל תיפלי! .היה לי הרבה הזדמניות ליפול ולא לקום ואם לא הייתי קמה הייתי במצב קשה יותר. אנשים לא מודעים לזה שתמיד צריך לטפל בנפש ורק אח"כ בגוף. אז.תחשבי על זה

18/08/2010 | 16:40 | מאת: נוגה

בס"ד לאני היקרה, תודה על העצה, אבל רציתי לשאול אותך איך את חוזרת לנורמה אחרי ההתקפים ואיך זה שאת לא שמנה, תודה מראש.

18/08/2010 | 16:22 | מאת:

השמנה היא הרבה פעמים בגלל בריחה מכל מיני דברים אחרים שלא רוצים או מפחדים להתמודד איתם ואז מעדיפים לברוח לאוכל. כמו שחברתי לפורום ענתה וכתבה לך את חייבת לטפל בנפש ולנסות להתמודד עם דברים ולא לברוח מהם. ברגע שהנפש תהיה במקום הנכון גם המשקל יחזור למימדים הנכונים. אני בטוחה שגם הדיכאון ייעלם ודברים ייראו הרבה יותר טוב.

18/08/2010 | 16:41 | מאת: נוגה

בס"ד אתן ממש צודקות, כשאני לא בדיכאון יש לי הרבה פחות חשק לאכול, ולפעמים בכלל אין לי חשק לאכול, אז שזה ככה יהי'ה תמיד, בלי חשק לאכול, בתודה מראש.