משלשלים - לקסעדין

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/08/2010 | 00:28 | מאת: מיכל

שלום. אני נוטלת כ-3 חודשים כדורים משלשלים,אני יודעת שזה יהרוס לי את החיים,ואני מתה להפסיק,אך אינני יכולה להתפנות לשירותים בלי זה. מה לעשות?איך להפסיק? ובמקביל להחזיר את פעילות במעיים למצבה הקודם?

16/08/2010 | 23:23 | מאת: אלי

היי מיכל גם אני איתי לוקחת משלשלים במשך שנה שלמה ואני מדברת איתך על 4כדורים ביום הושפזתי בתל השומר במחלקה להפרעות אכילה וקיבלתי במקום משלשלים שמן פרפין וזה עזר אחרי שהשתחררתי שוב לקחתי לקסדין ואחרי מספר חודשים הפסקתי לקחת אותם כיום יש לי יציאות טביות בלבד ללה כל שימוש במשלשלים צריך הרבה כוח נפשי כדי להפסיק עם זה בהצלחה אלי

22/08/2010 | 10:30 | מאת:

מיכל את צריכה לשאול את עצמך האם את לוקחת את הלקסדין כי יש בעיות ביציאות או מסיבות אחרות שאת רוצה לרדת במשקל. באיזה שהוא מקום הלקסדין הוא התמכרות ואת חייבת להפסיק אותה כמה שיותר מהר. יציאות נכונות אפשר לעשות עם שמן פרפין ועם תזונה נכונה. חבל את הורסת את גופך עם הלקסדין. ואם זו באמת התמכרות עליך ללכת לשיחות ולראות מה הסיבה שבגללה נכנסת לשם מלכתחילה. עצרי את זה יקירה כל עוד את יכולה זה כמו כדור שלג אחר כך כבר יהיה קשה לעצור אותו וחבל.