כדורים משלשלים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

03/08/2010 | 21:28 | מאת: שירי

בת 20: אני נוטלת מס' חודשים כדורים משלשלים.. בתקופה זו אני מרעיבה את עצמי, ובימים שיש לי בולמוסים מטורפים אני נוטלת את הכדורים.. ירדתי ממשקל 53 למשקל 43 (על 1.60) ולשאלותי..האם יש נזק בשימוש בכדורים המשלשלים.? ואיך מוגדרת סוג ההפרעת האכילה שלי.? תודה רבה.

05/08/2010 | 00:26 | מאת:

ההפרעה שלך מוגדרת כאנורקסיה עם סממנים של בולמיה כי את עושה בולמוסים ולוקחת משלשלים זה במקום הקאות. את גומרת לאט לאט את הגוף שלך. לא חבל? לא חבל להרוס בגיל כל כך צעיר את החיים? החיים יפים והם לפניך. לכי לטיפול ועצרי את זה כמה שיותר מהר את לא מבינה בכלל לאיזה מקום את נכנסת. אני בטוחה שהכי חרא לך שמה.