עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/08/2010 | 15:22 | מאת: מיואשת

המצב מדרדר.. אני רק בת 21 וכבר עברו 11 שנה.. ואני עדיין תקועה במחלה וזה לא משתפר כל האנשים "החדשים" בחיים שלי שלא יודעים על העבר מתחילים לשים לב, בעבודה אני לא מקבלת יותר פרוייקטים ובנים מתחילים להיגעל ממני בכל מקום יש תור המתנה מטורף, לעזאזל אני רוצה וזקוקה לעזרה ואין אף אחד שיכול להתפנות אלי? מה אפשר לעשות במדינה הזו כדי לקבל עזרה? אז מה אם אני בת 21 זה לא אומר שפתאום יש לי כסף, יכולתי לקנות בית עם כל הכסף שבזבזנו על רופאים לא יעילים כל השנים האלו.. מה אפשר לעשות??

02/08/2010 | 16:53 | מאת:

מתוקה שלי ליבי איתך במלוא מובן המילה אני מבינה את הצעקה והמצוקה הגדולה שלך אבל במדינה שלנו דברים אחרת וסדרי העדיפויות קצת אחרים ולצערי המחלה הזו אם כל זה שהיא מגיפה היא לא מקבלת מספיק במה. אל תתייאשי.

04/08/2010 | 23:21 | מאת: מיכל

היי! אני מבינה אותך אני מחפשת בנרות טיפול לאחותי בת 22 אנורקסית 6 שנים כבר פרטי מלא כסף! אשפוז היא לא רוצה וזה לא הכי מתאים! בקופת חולים לא מתייחסים לבעיה מצאת משהו אם כן אשמח לתשובה ממך לאן לפנות ??