עזרה במציאת טיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/07/2010 | 11:29 | מאת: תום

שלום רב. מנסה למצוא טיפול לאמא שלי שסובלת מבולמיה כבר שנים רבות. ראיתי הרבה שמות ופרטים שאנשים המליצו אבל חלק גדול מהם מדבר על ילדות בגיל ההתבגרות ואני לא בטוח שאלה אותם מטפלים. נתקלתי בשמות כגון ד"ר ברוריה בן מאיר, וד"ר דניאל גולמן, וגם נתקלתי בעמותת נופית. האם ברשותך פרטים של מטפלים מומלצים למבוגרים הסובלים מבולמיה? האם את מכירה את השמות שמצאתי ויכולה להמליץ מניסיון? תודה רבה מראש תום

30/07/2010 | 21:24 | מאת:

תום יקירתי אני יכולה להמליץ בחום על נורית שמטפלת בהפרעות האכילה בכל הגילאים. היא מקבלת בכפר סבא והטלפון שלה 09-7454959 על נופית שמעתי ולא התרשמתי מהסיפורים על המטפלים האחרים לא שמעתי כך שלא אוכל לחוות דיעה.