דחוףף דינדין או מי שיודעת ויש לה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

15/07/2010 | 18:31 | מאת: מולאן

מושג הממ היו לי עכשיו כאבים בחזה באמצע שהקאתי אף פעם זה לא קרה לי לפני ופתאום הרגשתי ממש את הדופק שלי וזה היה חזק אני לא יודעת אם זה ככה בד"כ שמקיאים אבל ככה זה היה לי עכשיו אני חייבת לציין שאף פעם לא היו לי שום תופעות פיזיות\כאבים או התעלפויות זה ממש מוזר להתייחס לזה? קרה למישהי?

16/07/2010 | 00:45 | מאת:

מולאני יקרה כאבים בחזה זה נורה אדומה. את צריכה להבין שהרבה בנות בולמיות הגוף שלהן לא עומד בעומס ההקאות והן מקבלות כאבים בחזה וזה עלול להביא גם לדום לב. אני לא באה להפחיד אותך אבל ממי מה קורה. למה באמת את לא מנסה לקחת את החיים בידיים ולנסות לצאת משם. תראי את דיןדין גם היא הקיאה ויצאה משם זה אפשרי, גם הבת שלי היתה אנורקסית ומעט בולמית ויצאה משם. די שמריעל החיים שלך ילדה יקרה. החיים עוד לפניך. תתחילי לנסות להתמודד מול בעיות ופחדים ולקבל טיפול זה שווה כל דבר. הכאבים בחזה צריכים להדליק נורה מאוד אדומה עבורך.

16/07/2010 | 12:27 | מאת: מולאן

אבל זה לא.. זה נראה לי עכשיו וגם אתמול כאילו אני מדמיינת כאילו זה סתם לא קשור בכלל לזה שהקאתי אולי התקררתי בכל מקרה הקאתי מאז עוד פעם וזה לא קרה אז אני מניחה שהכל בסדר חה חה! אל תדאגי אני במצב בריאותי (פרא לה"א) מצויין הכל מתפקד טוב מאוד ברוך ה'