הייתי חייבת לשפוך קצת לפני שאני אתפוצץ

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/05/2010 | 20:37 | מאת: מותשת

לפעמים נראה לי שאי אפשר להפסיק את הפרעת האכילה...היא רק משנה צורה אבל היא אף פעם לא הולכת. התחלתי באנורקסיה וכש"החלמתי" הפכתי לבולימית וכש"החלמתי" הפכתי לאכלנית כפייתית. יכול להיות שאני כבר לא אחזור להיות בן אדם עם אורח חיים נורמלי שלא מסתכל על עצמו במראה ופשוט שונא....לא רק את המשקל אל את המכלול. ההתנהגות שלי מגעילה לאחרים כי אני כועסת ומרגישה שאף אחד לא מבין ושרק אני חיה בחרא שלי יום יום. יש עוד אנשים כאלה או שרק אני כזאת לבד...

17/05/2010 | 09:49 | מאת: דינדין

היי מותק.. כן את לא לבד יש המון כמוך וגם אני התחלתי מאנורקסיה ואז למדתי שאפשר לאכול ולהקיא והבולמיה היתה חלק מחיי הרבה שנים..או חוסר אוכל או בולמוס והקאה כאילו אין משהו אחר בעולם! אפשר לצאת מזה ובגדול כמו שאני עשיתי..לא חייבים לחיות איתה כל החיים מי שנשאר עם המחלה זה בגלל שהוא לא רוצה להתמודד ובורח..ומשתמש בהפרעה כמנגנון ביטחון, הגנה או כל דבר אחר כמו מרפא לכאב עצב ואפילו שמחה..ועוד מיליון דברים העניין הוא שלרוב אנשים לא רוצים לקבל עזרה ושוקעים בתוך המר השחור והעצוב! למה? יש ואפשר אחרת זה רק תלוי בך!! ובגדול תשני לעצמך תמציאות תחיי טוב יותר זה אפשרי...יש לך תכוחות ויש לך הכל לעבוד על זה נכון שצריך עזרה אבל זה כן אפשרי ואת תצליחי כמוני אני מאמינה בכל מאודי!! כשהייתי שם בפנים חשבתי שכך אגמור את חיי ומי בכלל רצה לחיות..אבל כשיום אחד קיבלתי מן זבנג מהילדים שלי שהעירו אותי ובכו "אמא למה את לא יוצאת כבר " אמא" ודופקים על הדלת בנות קטנות ובוכות זה העיר אותי להציל את עצמי ..כי יש לי למה לחיות..וזכיתי לצאת מזה!! בלי רחמים עצמיים בכי ומרור לעצמי זה אפשרי.. קחי את עצמך בידיים וכן תראי את האור כי הוא שם!! הילחמי על החיים כי יש והם מהממים ותהני מהם אם רק תחליטי לקחת עזרה ולעזור לעצמך! הבחירה בידיים שלך מה את בוחרת? דינדין

18/05/2010 | 13:55 | מאת:

יקירה שלי את לא לבד- כמוך יש עוד הרבה אבל במקום להכנס לסטטיסטיקה העצובה של אולו שנמצאות שם עמוק ולא רוצות לצאת משם בואי תשני דברים זה אפשרי. במקום לכעוס כל הזמן אפשר ללמוד איך להתמודד עם הכעסים ולנתבם למקום חיובי, אפשר ללמוד להתמודד עם הבעיות והפחדים ולנצח את השד הזה שנקרא הפרעת אכילה- אבל לא סתם לנצח אותו כי אם לצאת עם הכלים הנכונים של איך לשנות מחשבה ולחיות אחרת ובעצם לתת לאותו שד שנקרא הפרעת אכילה להרדם ולא לקום יותר. זה אפשרי וזה כדאי ורק בידיים שלך האפשרות לבחור אם כן או אם לא אף אחד לא יוכל לעשות זאת במקומך.