אני צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

16/05/2010 | 16:07 | מאת: ליאור

אני בולמית אני יודעת את זה טוב מאוד. אני רוצה שמישהו יעזור לי לפתור את זה, אבל אין לי שליטה לא משנה כמה אני אנסה. אני בת 23 ועם זאת לא יכולה לספר להורים יש להם המון על הראש אמא שלי חולה ואני לא יכולה להפיל את זה עליהם אני לא גרה בבית והם ידרשו ממני לחזור הביתה - לא אפשרי מבחינתי . רציתי לדעת איך אני יכולה להשיג עזרה באופן עצמאי ולשפר את המצב . אני חייבת לצאת מזה אני שונאת את זה אני שונאת שנושר לי השיער ואני שונאת שקר לי כל הזמן ואני שונאת את המחשבה התמידית על שומן אוכל משקל ... אני חייבת שתפנו אותי לגורמים שיכולים לסייע לי .. אני סטודנטית ואין לי סכומי עתק לממן זאת בבקשה אשמח לתשובה מהירה

17/05/2010 | 09:52 | מאת: דינדין

היי יקריה יש לי משהי מעולה שעזרה לי מאוד וברוך השם אני היוםן אחרי זה חיה חיים נורמאליים את ממש לא מאמינה בלי מחשבה אחת של רע אחרי שאני אוכלת דברים שאני אוהבת ולא נכללים בקטגוריה של דיאטה! יש הרבה עבודה כתבי לי למייל האישי אני אפנה אותך וגם אשוחח איתך עם תרצי באופן אישי בשמחה! תעשי את זה זה אפשרי תצילי את עצמך בגדול! אמא חולה זה לא אשמה שלך, החיים כאן בעולם לא קלים ואין מה לעשות יש חבילות קשות מאוד וצריך להתמודד אם אני אהרוס לעצמי זה לא ישנה תמציאות להיפך יהיה גרוע יותר..וחבל!! מחכה לך דינדין

18/05/2010 | 13:38 | מאת:

יש לך כמה אופציות כמו דרך קופת החולים לפנות למרפאות של הפרעות אכילה או לפסיכולוגים המטפלים בהפרעות אכילה. אופציה שניה היא דרך אגם או דרך שחף שאם אני יודעת טוב הטיפול שם הוא ללא תשלום אך כדאי לברר זאת. מעבר לזה אני יכולה להפנות אותך לזו שטיפלה בבתי והיום היא 5 שנים אחרי ונתנה לבתי חיים חדשים- וזה אפשרי למרות שזה תהליך אך זה שווה ואפשרי, מטפלת מדהימה שהיתה בעצמה בהפרעת אכילה וכשביא יצאה מזה היא למדה והתחילה לטפל ולעזור לאחרים. ניתן לפתור בעיות ולהתמודד איתם לא צריך כל הזמן להדחיק את הבעיות ולברוח מהפחדים אפשר להסתכל לפחד בעיניים ולחיות איתו ולנצח אותו ושוב המצב בבית אינו באשמתך- את יש לך את הזכות שלך לחיים ואל תקחי על עצמך ועל מצפונך בעיות של אחרים למדי קודם כל לחיות את חייך ולהתמודד עם שלך. מתוקה שלי אפשר לצאת מזה ובגדול אם תרצי טלפונים את יכולה לפנות אלי [email protected]