לזהות אנורקסיה. כמה קלוריות ביום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

13/04/2010 | 21:39 | מאת: בדוי

רציתי לדעת איך מזהים אנורקיסה כי לדעתי חברה שלי בדרך לשם. כמה קלוריות ביום נחשב לאנורקסיה? כי היא כל היום מתעסקת בחישוב קלוריות ולדעתי היא צורכת הרבה פחות ממה שנדרש. בנוסף התפריט שלה נורא מצומם ולא הגיוני.מה אנורקסיות מרשות לעצמן בכל זאת לאכול?

21/04/2010 | 14:34 | מאת:

יקרה שלי חברה שלך יש לה לפי הסיפור שלך הפרעת אכילה כי אדם נורמטיבי לא מחשב כל היום קלוריות ומתעסק עם מה אכלתי כמה אכלתי וכו', ההתעסקות הרבה סביב העניין מראה שיש לה הפרעת אכילה ובטח ובטח אם התפריט שלה מצומצם זה רע מאוד. האנורקסיות מרשות לעצמן לאכול כמעט כלום כי מה שפחות יותר טוב ואם אפשר לא בכלל אז לא בכלל הכי טוב והן עושות זאת בהדרגה. כל פעם מורידות עוד ועוד עד שמגיעות לרעב מוחלט. עזרי לה וספרי למישהו מבוגר אל תשמרי בבטן החברה שלך בבעיה וצריך מישהו מקצועי שיעזור לה את אין לך את הכלים לכך