אנורקסיה..? בבקשה- עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/12/2009 | 00:29 | מאת: מורן

שלום, קוראים לי מורן, אני בת 15 כאשר גובהי 1.64 ומשקלי 46. לפני כחצי שנה בערך, התחלתי דיאטה מאוד קפדנית, מאוד אהבתי כמה כולם מחמיאים לי ועד כמה ירדתי במשקל (משקלי הקודם היה 57). המצב הדרדר מעט ממה שציפיתי, המטרה הייתה לשקול 50, אז כאשר הגעתי למטרה חשבתיח שלא יזיק להוריד עוד מקסימום 2 קילו, חוץ מזה, גם לא הצלחתי לשמור על המשרל, הצלחתי או לעלות- או לרדת ובגלל שכלכל מחדתי לעלות חזרה החלטתי להמשיך לרדת וכך נוצר מצב שאני מרעיבה את עצמי כל יום עד לאכילת תפוח/ קערת קורנפלקס ליום חוץ מסופי שבוע שבהם אני מרשה לעצמי להשתולל מעט. קראתי הרבה על הפרעות אכילה ואנורקסיה, האם אני נחשבת לאנורקסית ? בבקשה, אשמח לתגובה

19/12/2009 | 11:01 | מאת:

מורני קראי את התשובה שכתבתי לך במקום השני שכתבת בו. התשובה תהיה אותה תשובה- מתוקה אני מקווה מאוד שתתעוררי ותביני שאת בבעיה ותתחילי לבקש עזרה מקצועית לטיפול במחלה- כן אנורקסיה זו מחלה כמו כל מחלה אחרת ואין לך במה להתבייש. תלכי עם הראש מורם את לא עשית רע לאף אחד- את חולה במלוא מובן המילה ולשם כך יש אנשי מקצוע מדהימים שיכולים לפתור ולעזור לך בפתרון הבעיה ביחד איתך ובשיתוף פעולה מלא שלך כי לבד איתם ללא שיתוף פעולה זה לא יעבוד.זה לא חיים כל היום להתעסק עם לספור קלוריות ולחשוב מיליון פעם אם להכניס משהו לפה או לא- זה מוציא את החשק מכל דבר וההשלכות אחר כך להרעבה הם רבות וחבל את נשמעת בחורה חכמה טפלי בעצמך ושתפי את ההורים אני בטוחה שהם יעזרו ויתמכו.