אוף.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

02/07/2009 | 22:59 | מאת: ממ

אחרי אנורקסיה, אוכלת כמו שצריך לפי תפריט. יש את הפחדים, יש את הוויתורים המעאפנים, אבל אני לא מטומטמת:) אני לא צריכה את האנורקסיה הזו, יש מספיק דברים אחרים לדאוג להם. נהנית לאכול יש לציין:P הייתי כחצי שנה או יותר בלי מחזור. הייתה תקופה שעליתי מ43 ל48 וחצי, וקיבלתי מחזור פעם אחת. משם ירדתי כמו מפגרת 2 או 3 קילו בחזרה, 5 חודשים לא קיבלתי מאז.. עכשיו אני 50-51 קילו ולא מקבלת. למה?\= למה?\=

05/07/2009 | 19:35 | מאת:

קודם כל אני גאה בך מאוד ששמת את האנורקסיה בצד ותפסת את עצמך בזמן והבנת שזה לא מוביל לשום מקום חוץ מהרס של חיים. לגבי המחזור שלך אני מציעה שתגשי דחוף לרופא משפחה או רופא נשים שיבדוק איפה הבעיה. אל תמשכי את זה ואל תדחי את זה כי זה לא בסדר שאת לא מקבלת צריך לבדוק למה ומה קורה עם הגוף שלך.

08/07/2009 | 22:46 | מאת: ממ

תודה.. אני אצל דיאטנית מוסמכת לאנורקסיה, והיא רק אומרת לי להמשיך לאכול לפי התפריט.. ואכן לפני פחות משבוע קיבלתי סוג של התחלת מחזור, וזה נסוג שוב\= ונמאס כל כך.. גלולות מיוחדות יעזרו?