אפשר לנצח את הבולמיה!!!כנסו וקראו!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

04/06/2009 | 11:54 | מאת: קרןאור

היי בנות יקרות! אילו הקירות בחדר שירותים אצלי בבית יכלו לדבר!!.. כלכך אבל כלכך מבינה אתכן שבא לי לבכות.! בנות,הייתי שם!!הייתי שם בכל גופי ונפשי!!18 שנים!!אתן קולטות??18 שנים!! כל האנרגיות סבבו סביב נושא אחד:איך להקיא,מתי,איפה,תמרונים,מחשבות,הכל סביב הנושא הזה..ואף אחד לא ידע!זו רק אני .עם עצמי!מתמודדת,כואבת,בוכה ולא מצליחה לצאת מזה. בכיתי,כאבתי,הייתי בשפל המדרגה מבחינה נפשית וגופנית!עד שאמרתי די! הלכתי לטיפול.החלטתי שזה המפלט האחרון. פגישה ועוד פגישה,ועוד פגישה...ודיברתי..המון!! לא הפסקתי להקיא ..מילים הפעם. כבר 10 חודשים שלא הקאתי!!ולו פעם אחת!!ועוד יותר מזה,גם לא הגעתי למחשבה על להקיא!!כאילו קסם ,חלום,הזוי לגמרי אבל הצלחתי!! גאה בעצמי באמת!עדייםן ממשיכה בשיחות חד שבועיות שעוזרות לי כלכך! אל תפסיקו להאמין!!אפשר לצאת מזה!!ב א מ ת !!! לכו טפלו בעצמכן...אני עשיתי זאת במסגרת המחלקה לבריאות הנפש של קופ"ח.{ונא לא להיבהל מהשם:בריאות הנפש"}.. עשו זאת!!זה אפשרי!! ברחנה מהמחלה הארורה הזאת!! הלואי,הלואי שמישהי מכן תקרא ,תפנים ותעשה משהו..הלואי!!!

08/06/2009 | 21:58 | מאת: ?

כל הכבוד לך גם על התהליך שעברת וגם על חשיפת הדברים. אני מאמינה שדבריך יתנו המון כוח לאנשים שנלחמים בבולימיה. גאה בך!

09/06/2009 | 16:06 | מאת:

קרן אור- כל הכבוד לך. קראתי את הסיפור והתרגשתי ואני כל כך גאה בך. איזה יופי של סיפור ודוגמא לבנות אחרות שאפשר אם רק רוצים לנצח את המחלה הארורה הזו ושזה לא בושה לקבל טיפול לנפש הפגיעה. הבנות צריכות להבין עד כמה בקשת העזרה שלהן חשובה כמו גם קבלת הטיפול וכי עד שהן לא ירצו באמת לצאת מזה ולקבל עזרה שום דבר לא יעבוד. כל הכבוד לך שוב והלוואי והרבה ילמדו מהסיפור שלך.