מדבקה נגד כאב

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/07/2014 | 15:54 | מאת: עמירם

שלום, ביתי - בת 8 אובחנה עם פרטס. בימים אלו היא מבצעת טיפולים של פיזיוטרפיה,הידרותרפיה וגם עם קביים במטרה למנוע עומס על הרגל השניה. רמת הכאב גבוהה וצליעה קשה. האבחון הוא די טרי ועל מנת לעמוד את התקדמות המחלה יש צורך בצילום עוד חודשיים במטרה שיבצעו אבחון להתקדמות המחלה. השאלה שלי - נאמר לנו שיש מדבקות נגד כאב - האם מדבקות אלו מתאימים בכלל לילדים, יש כמה סוגים של מדבקות - יש סוג מומלץ למחלת הפרטס? בתודה מראש על תגובתך עמירם.

לא חושב, הטיפול צריך להיות במשככי כאב דרך הפה, כדאי להתייעץ עם מרפאת כאב או עם הרופא המטפל.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים