קור ברגלים אצל ילד בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/05/2014 | 23:25 | מאת: איילת עוקשי

שלום בני בן שלוש וחצי סבל כל ערב כמעט מכאבים ברגלים אמרו לי שזה כאבי גדילה ואין מה לעשות ..חא הייתי שקטה ולקחתי אותו לאורטופד שאמר שלילד יש פלטפוס וצריך מדרסים אנחנו כבר חודש בערך עם מדרסים .. והערב הילד התחיל לבכות שקר לו ברגלים עד שלא נתתי לו אקמולי לא אפסיק לבכות שאלתי היא האם קור ברגלים זה משהו שקשור לפלטפוס או למדרס עצמו ?

ילד בגילו לא זקוק למדרסים, הכאב אינו קשור למדרסים או למבנה כף הרגל, במידה והכאב נמשך לגשת לאורתופד ילדים, המדרסים חוץ מלהציק לילד לא עושים דבר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים