הפסקת שימוש ברצועות פבליק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/04/2014 | 17:10 | מאת: איה -אמא מודאגת

יש לי תינוקת בת ארבעה חודשים היתה מחוברת לרצועות פבליק במשך שלושה חודשים בגלל דיספלזיה קשה במפרק הירך השמאלי היום הרופא המטפל הוריד אותם אחרי צילום אגן וus תקינים--כמה שאלות בבקשה: 1- האם נכון להוריד רצועות בוות אחת? 2-האם אני יכולה להלביש אותה מכנסיים רגלים כי הייתי מלבישה רק גרביים גבוהים? 3- האם צילומי רנטגן משפיעות על התינוקת ?כי עד עכשוי עשתה שני צילומים במרווח של חודשיים ביניהם והרופא ביקש לעשות עוד צילום בעוד חודשיים מצטערת על הארכה

נהוג להוריד בהדרגתיות ולא בבת אחת. אין בעיה עם מכנסיים. צילומים אכן מזיקים ויש לעשות כמה שפחות, המעקב יכול להיות ע"י US בשלב זה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים