כאבים בברך לילד בן 4

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/03/2014 | 10:12 | מאת: רינת אברמוביץ

שלום, ברצוני להתייעץ בעניין בני בן ה 4 כמעט שלפני מס' חודשים התעורר בוקר אחד ולא יכל ללכת.צלע ונפל ,צלא ונפל..מאורטופד נשלחנו למיון ולאחר בדיקות נמסר שכנראה דלקת בירכיים ששולח ומקרין עד הברכיים.עשו לו שם צילום ובד' דם וזה מה שאמרו.נורופן 3 פעמים ביום ויעבור.ואכן כך קרה.לאחר חודשיים חזרו כאבים בלילה ובכי היסטרי וכשביקרנו שוב אצל אוטופד אמר שאין מה לעשות וכבר נבדק במיון ופשוט לתת נורופן שוב.אתמול בלילה שוב הילד התחיל לבכות ולצעוק שכואב לו בברך ונתן מכות על הברך כי כואב לו.כל זה תוך כדי שינה שהתעורר ממש באמצע הלילה.אני מאוד מוטרדת. מה עליי לעשות ? אשמח לעזרה תודה.

זוהי תופעה מוכרת אצל ילדים, במיוחד אם זה מדי פעם ולא באופן קבוע, גשי לרופא ילדים ובמידת הצורך אורתופד ילדים אך לא נראה שיש סיבה לדאגה עמוקה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים