עקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/03/2014 | 23:21 | מאת: נטע

שלום ד"ר מנחם זינגר ביתי בת 14 ושלושה חודשים . ממצאים קליניים - עקמת טורקלית , כיפוף מלא , ללא רגישות משמעותית במישוש , ישיבה שפופה בדיקה עקב חשד לעקמת . חגורת כתף שמאל גבוהה מהימנית . אי סימטריה של משולשי המותניים , קימור ניכר של צלעות גביות מימין . צילום עמ"ש גבי מותני עמידה AP סקוליאוזה גבית 22 מעלות קמורה ימינה . מה מומלץ לעשות לאור הנתונים הללו ??? תודה מראש ... חזור

שלום, זה תלוי בדרגת בגרותה השלדית (לפי צילום והופעת מחזור), בכל מקרה רצוי להיות מטופלים בפיזיוטרפיה בשיטת שרוט ומעקב אורתופד ילדים צמוד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים