אולטרסאונד פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/03/2014 | 13:19 | מאת: ליטל

שלום רב, אבקש לדעת מה אומרות התוצאות הנל: בדיקת אורטולני שלילי בדיקת ברלו שלילי, פיסוק 35 מעלות ימין-2B שמאל-3A התינוקת נולדה בשבוע 37 בקיסרי עכב מנח עכוז היא בת שלושה חודשים והבדיקה נעשתה לה עכשיו, כרגע היא עם רצועות פבליק, האם זה לא מאוחר? תודה רבה ובתקווה לטוב

זה אומר שיש בעיה בפרקי הירכיים, קלה מימין ובינונית משמאל, צריכה טיפול, זה לא מאוחר מדי, מעקב צמוד אצל אורתופד ילדים

06/03/2014 | 16:46 | מאת: ליטל

שלום דר ותודה על התשובה, לאחר שבוע עם הרצועות שלא ירדו בכלל עשינו שוב אולטרסאונד ונאמר כי בצד שמאל העצם נכנסה במקום הנכון, עכשיו צריך לחכות שזה יתקבע טוב? כמה זמן להערכתך היא תצטרך להיות עם הרצועות והאם אם זה מסתדר יש איזה שהן השלכות לעתיד? תודה מראש

איני יודע כמה זמן היות ואיני מכיר את המקרה ולא תמיד אפשר לדעת איך יתקדם בד"כ בין 6-12 שבועות, אם זה מחלים לגמרי אין לזה השלכות בעתיד

12/03/2014 | 00:20 | מאת: ליטל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים