כאבים ברגליים לילד בן 3

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/12/2013 | 11:59 | מאת: הילי

שלום, בני סובל מכאבים ברגליים במשך שנה וחצי (הכאב בא והולך). עשינו לו המון בדיקות (דם, צילומים) ולא מצאו שום דבר. האם להתעקש על מיפוי עצמות והאם יש בדיקות נוספות שעליי לבקש? האם יש לקנות לו נעליים אורטופדיות ? לתשובתך אודה

אין צורך לעשות דבר אלא אם הכאב קבוע (מה שלא לפי תיאורך), אם הילד בשאר היום במצב רוח טוב, תיאבון רגיל, ללא חום או צליעה אין צורך בכלום, את לא מתעקשת אלא הרופא המטפל צריך להחליט לפי בדיקתו ודעתו, הנעליים לא משנות כלום

מנהל פורום אורתופדיית ילדים