התייעצות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/10/2013 | 11:02 | מאת: איתן

שלום רב, בני בן 7.5 - הולך תקין, עוסק המון בספורט (שחייה כדורגל וכו'...) יש לי שאלה, כשהוא יושב בכיתה או בבית בארוחה או בשולחן הכתיבה שלו, הגב שלו כפוף והכתפיים שמוטות, הכוונה שאינו יושב זקוף. גם כשמעירים לו, זה מחזיק לכמה שניות ושוב חוזר חלילה. אין לו כאבים והוא אינו מתלונן על זה. האם יש צורך בבדיקה על כך שאינו זקוף באופן קבוע רוב הזמן? תודה, איתן

רוב הסיכויים שהכל תקין אך אם אתה דואג קח אותו לבדיקת אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים