יישור של לורדוזיס צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/10/2013 | 20:54 | מאת: נועה

שלום רב, לבני בן ה- 13 בוצע צילום צווארי עקב תלונות רבות שלו על נימול בידיים , החשד היה של צלע צווארית ראשונה אך בצילום בתגלה שאין צלעות אלו אלה יישור של לורדוזיס צוורי , האם יתכן קשר בין זה להרדמיות ? , ומה ההשלכות של מצב זה מולד , האם יש סיכוי גדול לשינויים בגיל בוגר שיגרמו לכאבים וסיבוכים ? (יש לו גם חזה סלנדלרים משמעותי) תודה מראש

צריך לבדוק אותו ואולי לבצע בדיקת EMG גפיים עליונות לשלילת לחץ עצבי, זה לא אומר כלום לגבי הגיל הבוגר וחזה הסנדלרים אין כל משמעות או קשר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים