רגליים שונות ואצבעות רוכבות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/10/2013 | 07:40 | מאת: אם טריה

שלום דר זינגר! בני בן חודש נולד עם שוק וכף רגל שמאל קטנה יותר מהרגל הימנית ובנוסף ברגל זאת יש אצבעות רוכבות אצבע 4 על 3 מצד הדריכה נראה כאילו יש רק 4 אצבעות. השאלות שלי 1 איזה טיפול יש לאצבעות רוכבות ובאיזה גיל מבוצע? 2 איזה טיפול ניתן כשרגל אחת קטנה מהשניה בכמה ס"מ?(גם הכף רגל קטנה יותר בערך בס"מ נראה הבדל משמעותי). אודה לתגובתך

קשה לענות מבלי לראות את הילד, בכל מקרה מה שלא יהיה בהתחלה זה מעקב בלבד והסקת מסקנות ראשונית לגיבוש אסטרטגיית טיפול רק אחרי שנה-שנתיים

16/10/2013 | 12:55 | מאת: אם טריה

תודה רבה על התשובה!

מנהל פורום אורתופדיית ילדים