גמישות יתר בשכמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/06/2013 | 21:08 | מאת: שרה

הבן שלי בן 7 וחצי חודשים הוא מאוד אוהב להפנות את הידיים החוצה בכל תנוחה שבה הוא נמצא (כמו מטוס) אבל הרגליים שלו לא פונות החוצה הוא מתהפך ל2 הצדדים אבל בצורה מוזרה מעט הוא מתהפך מהבטן לגב כאשר היד נמצאת מאחורה והוא ממש מתהפך עליה ורק לאחר ההיפוך הוא מחלץ אותה האם הוא עלול לפרוק את היד? האם זה נקרא גמישות יתר? האם יש איך לטפל בו? למי אני צריכה לפנות? תודה רבה שרה

נשמע שבכל מצויין, מה שתארת נורמלי, אין סיבה לפריקה ואין צורך בטיפול מיוחד, אם את בכל זאת דואגת קחי אותו לבדיקת אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים