צליעה בילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/05/2013 | 23:12 | מאת: אורלי

שלום, בני בן שנתיים צולע על רגל ימין מזה כשבוע. באבחנה של טרנזיינט סינוביטיס נשלחנו לבדיקת US של מפרקי הירך. בבדיקה נצפה נוזל באופן סימטרי בשני מפרקי הירך (מרווח בין מפרקי של 6 מ"מ, נוזל של 2 מ"מ). האם זה תומך באבחנה של דלקת חולפת למרות שיצא סימטרי? ואם לא, מה זה עוד יכול להיות? אני מאד דואגת, תודה.

אם מצב רוחו טוב ואין לו חום כנראה שזה המצב, בד"כ לאחר שבוע יש שיפור מסויים ואמור לחלוף עד שבועיים, במידה ואין שיפור עלייך לגשת לאורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים