שבר בשוק אצל תינוקת בת 1.5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/03/2013 | 16:05 | מאת: אורין

שלום, בתי הקטנה שברה שוק לפני 3 שבועות. אתמול הורידו לה גבס אבל היא מסרבת ללכת ובוכה כשמעמידים אותה על הרגליים. יכול להיות שכועב לה עדיין ? או שהיא מפחדת? תוך כמה זמן היא תחזור ללכת??? ועוד שאלה: אתמול היא זחלה על המיטה שלנו ונפלה על הרצפה, לא על הרגל. האם יכול להיות נזק לרגל מהנפילה למרות שהיא מנהגת רגיל ולא בוכה כשנוגעים לה ברגל . דואגים לה מאד .....

לעזוב אותה בשקט, היא תחזור ללכת לאט לאט, יכול לקחת מספר שבועות, לגבי המכה איני יודע מבלי לבדוק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים