שבר בשוק אצל ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/03/2013 | 21:01 | מאת: עידית

בתנו בת ה- 5 נפלה ממתקן בגן לפני כשבועיים , ובצילום נראה שבר של TIBIA-SPIRAL FRACTURE ' בצילום השבר אלכסוני. לאחר שבוע עשינו צילום , ובצילום עמדה טובה של השבר. היום ( לאחר כשבועיים) עשיו צילום נוסף ובו תזוזה לעומת הבדיקה הקודמת. הופנינו למיון לשיקול טיפול פולשני. האם הכוונה היא לניתוח? אם כן נשמח לדעת במה זה כרוך.. תודה רבה

הכוונה ככל הנראה לשחזור בהרדמה תחת רנטגן עם או בלי פעולה כירורגית, ההסבר המדוייק הוא מהרופא המבצע את הפעולה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים