איחור התפתחותי של מפרק ירך ימין אצל בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/03/2013 | 12:52 | מאת: אמא מודאגת

שלום, לפני כשעה יצאנו מחדר האורטופד עם תוצאות מדאיגות. לבתי מפרק ירך שמאחר בהתפתחות. המלצת הרופא: לחתל בשני חיתולים על מנת לגרום לפיסוק רחב, ולחזור בעוד חודש. מה המשמעות של זה? אני מאוד דואגת, למה המפרק לא התפתח כמו שצריך?? היא נולדה בשבוע 36 אולי זה קשור איכשהו? תודה.

חיתול כפול אינו טיפול יעיל, בטח לא בגיל 4 חודשים, אם יש צורך בטיפול אז טיפול ואם רק מעקב אז מעקב, התייעצי עם אורתופד ילדים, זה לא קשור לשבוע הלידה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים