פחד ללכת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/02/2013 | 12:35 | מאת: קרן

שלום לך ד"ר זינגר ותודה מראש על העזרה יש לי תינוק בן שנה ועשרה חודשים ביום חמישי שעבר שיחק בכדור וכנראה מעד (אני לא הייתי נוכחת) מאותו היום הוא לא מוכן לדרוך על הרגל או לעמוד לאחר צילומים ופנייה לשני אורטופדים (לא ילדים) אמרו שאין שבר אבל לאחר התלבטות עם האורטופד השני הוחלט ביום ראשון לשים לו גבס מתחת לברך כולל כף הרגל (שמאל)כי הוא אומר שכואב לו השאלה אם אין לו שבר איך אפשר לעזור לילד לחזור ללכת כי נראה שהוא מאוד פוחד והאם מומלץ אולי לשים לו גבס קל במידה והוא סובל מכאבים כאשר יש תזוזות ברגל

צריך לראות שלא לוחץ לו הגבס, אם לא אז הוא יחזור ללכת כשהוא ירגיש טוב ובטוח

28/02/2013 | 11:39 | מאת: קרן

אתמול הילד התחיל מעט לעמוד עם תמיכה של השולחן ועשה שתיים שלוש צעדים ... היום הלכנו לרופא ילדים שלו כדי לקבל חופשת מחלה והוא בילבל אותי עם המון דברים ואני עכשיו חסרת אונים מפוחדת ומבולבלת הוא המליץ ללכת למיון ילדים ולעשות בדיקות כמו ספירת דם ושקיעת גם בכדי לבדוק שאין לילד דלקת או חיידק בעצם או משהו אחר שלא ראו בצילום כי הילד לא חזר לעצמו והוא טוען שאם לא היה לו כלום הוא כבר היה הולך אני מציינת שהורדנו לילד את הגבס ויש שיפור קטן כפי שציינתי בהתחלה, כמו כן הרגל שלו מעט יותר חמה מהרגל השנייה וכשהוא מפעיל עליה לחץ כמו ניסיון לטפס על סולם הוא מתלונן ובוכה שכואב לו בבקשה תעזור לי מה לעשות דבר אחרון אני מזכירה ששני אורטופדים לא של ילדים ראו את הצעל

אם אין לו חום והמצב רוח טוב אז רק סבלנות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים