דיספלזיה של מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/02/2013 | 20:10 | מאת: אנסטסיה

שלום רב. לאחר לידה מצאו אצל בת שלי חשש לדיספלזיה של מפרק הירך (צד שמאל),באולטרסאונד בגיל שבועיים לא מצאו כלום אך בבדיקה חוזרת בגיל 6 שבועות אכן ראו דיספלזיה בדרגה 2,5-3. התחלנו לשים כרית פיסוק (מידה 18) - יש לי שאלה האם יש צורך בעיסויים מקצועיים ופיזיוטרפיה בכדי שזה יצליח. או שבגיל כזה(6 שבועות) מסתפקים רק בכרית פיסוק. תודה מראש

אין לי מושג מה זו הדרגה הזו (זה לא לפי הדירוג המקובל), בכל אופן אין צורך בעיסויים או פיזיוטרפיה, כרית פישוק יכולה להועיל ולעיתים מומלץ טיפול ברצועות, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים