שבר בקרסול בעצם הטאלוס (talus)

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/02/2013 | 20:27 | מאת: לידור

הרופא ראה צילום רנטגן וCT והחליט שזה עלול להיות ניתוח מסובך כיוון שאין גישה לשבר, כמו כן יש תזוזה ומעט ריסוק. הוא החליט לגבס את הרגל ולתת לעצם להתאחות לבד ללא מעורבותו ולחזור לביקורת בעוד כ4 שבועות מה עליי לעשות? האם הרופא בחר בשבילי את ההחלטה הנכונה? האם ההשפעות העיתדיות יבואו לידי ביטוי בצליעה? אבקש את מענכם המקצועי תודה רבה

לא ציינת את גילך, איני יכול לענות מבלי לראות את הצילומים וכך כל רופא, מה שכן חל איסור דריכה מוחלט והמלצתי היא לפנות למומחה כף רגל לחוות דעת

10/03/2013 | 12:49 | מאת: לידור

צהריים טובים אני אחרי חמישה שבועות עם הגבס בשל שבר בעצם הטלוס עם תזוזה. וגילי הוא 22 כמו כן היום הייתה לי ביקורת אצל אורטופד והורדתי את הגבס שהוחלף ב"אייר ספורט" האורטופד אמר שאין תזוזה של העצם אך ממליץ לא לדרוך לארבעה שבועות הבאים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת שנייה ולשמוע מה אתם חושבים? תודה והמשך שבוע מעולה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים