חזרה לגן לאחר שבר ספיראלי בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/01/2013 | 23:18 | מאת: דפי

שלום, בני בן שלוש וחצי, שבר את עצם הירך בגן והיה מגובס עם גבס קל כארבעה וחצי שבועות. כרגע עברו כשלושה שבועות לאחר הסרת הגבס. היינו בביקורת בשניידר השבוע שם נאמר לי שלפחות שבועיים נוספים יש להזהר מנפילות שעלולות להסתיים בשבר. הרופא אמר ששישה שבועות לאחר הורדת הגבס העצם חוזרת לחוזק מספיק למניעת שבר. שאלתי היא מה המלצתכם לחזרה לגן שהרי התאונה קרתה ולא ניתן להשגיח באופן צמוד בגן... תודה רבה מראש

כנראה שאין בעיה לחזור לגן משבוע הבא אך זה לשיקולכם אם לחכות עוד שבוע או לא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים