כתפיים שמוטות+פלטפוס לביתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/01/2013 | 08:50 | מאת: רותי אורן

הבת שלי בת 9.10 חודשים.התחילה ללכת מאוחר.יש לה פלטפוס וההליכה לא מקבילה אלא עם האצבעות לימין ולשמאל-קצת נוטות החוצה. הכתפיים שמוטות.השרירים מכווצים ולמשל בהרמת ידיים למעלה או לצדדים הפתיחה/מתיחה לא עד הסוף.(טווח קצת מוגבל) בצילום עמוד שידרה ראינו שאין עקמת.היא צומחת מהר והמראה השמוט ניראה לעין ולא נאה.שנה וחצי/שנתיים עשתה התעמלות אורטופית למטרה זו וכעת בחוג רכיבת סוסים יום בשבוע כשעתיים+חוג פינג פונג. כשהיתה קטנה היתה בשחיה טיפולית כ 3 שנים והפסיקה בגין דלקות אוזניים.אודה לך על המלצתך לטיפול היעצור ויתקן זאת. בכבוד רב. רותי

איני יכול להמליץ מבלי לבדוק, סביר להניח שהכל בסדר ורק המשך הפעילות בה היא עוסקת

מנהל פורום אורתופדיית ילדים