רגל קצרה 0.3 ס"מ לתינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/09/2011 | 17:11 | מאת: דניאלה33

שלום דר'.לבת שלי (בת 4 חודשים) יש הפרש קטן בין 2 הרגליים. רגל ימין שלה ארוכה ב 0.3 ס"מ מרגל שמאל. רופאת המשפחה הפנתה אותי למומחה בתחום אורטופדיית ילדים. קבעתי תור ובינתיים אשמח לדעת מידע כללי שלך בנושא האם המצב יכול להשתנות ? האם תהיה גדילה משמעותית עד לרמה של ניתוח ? אין לה בקע או פלטפוס (לפי רופאת המשפחה). האם יהיו לה נזקים בעתיד ? האם תוכל ללכת כרגיל ? אני מאוד בלחץ. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה ושנה טובה !

זה לא הבדל משמעותי מבחינת המספר, היא כמובן חייבת להיבדק ע"י אורתופד ילדים ולבצע US פרקי ירכיים כדי לראות האם יש בעיה והאם דרוש טיפול או רק מעקב, בד"כ זה תקין, בהצלחה

27/09/2011 | 23:03 | מאת: דניאלה33

בגיל חודש היא נבדקה אצלך במרפאה בחולון והכל היה תקין. :-) איך לדעתך קורה שאחרי 3 חודשים יש פער קטן בין שני הרגליים ?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים